A súlyos sérülést szenvedett Halmosi Pétert megműtötték

Szombathely – Elhagyta a kórházat, hamarabb visszatérhet. Frissítve!

Mint arról beszámoltunk, A Ferencváros Roland Lamah és Stanislav Sesták találatával 2-0-ra győzött a Haladás otthonában, így rögtön az élre ugrott a bajnokságban. Az összecsapás 34. percében Halmosi Péter Emil Dilaverrel ütközött, amelynek következtében a szombathelyi gárda csapatkapitánya súlyos arcsérülést szenvedett, eltörött a járomcsontja.

 

(fotó:haladas.hu)

 

Halmosit ezt követően le kellett cserélni, a játékost Jakab Ferenc masszőr támogatta az öltözőbe, ahonnan korházba szállították. A haladas.hu beszámolója szerint késő este meg is műtötték a védőt és várhatóan négy hét kihagyás vár a 35-szörös válogatott labdarúgóra, akinek a Ferencváros edzője, Thomas Doll azonnal jobbulást kívánt a találkozót követően.

 

Frissítés:

 

A játékos a vártnál hamarabb térhet vissza a pályára.

 

„A fejelés következtében az arcán a bal oldali járomíve beroppant, magyarul eltörött – mondta Kelemen Péter, a szombathelyiek csapatorvosa a haladas.hu-nak. – Halmosit éjfél körül szájsebészeti beavatkozással megoperálták, ma már haza is engedték. Néhány napig pihennie kell, majd elkezdheti a könnyített edzéseket és amint megérkezik a számára speciálisan legyártatott arcvédő maszk, abban már játszhat. Ha minden jól megy, a következő, MTK elleni hazai bajnokin szerepelhet a futballista.”

 

A Debrecentől érkezhet nagy fogás Újpestre

 

Radó: nem szálltam be rosszul a meccsbe – VIDEÓ.

 

Hali-FTC: kiderült, ki miatt szakadt meg a közvetítés.

 

NB I: mennyien voltak az 1. forduló meccsein összesen? És átlagban? Szurkolókat számoltunk!

 

A szurkolók szerint fele annyi bérletese van a Ferencvárosnak mint tavaly

 

159-en voltak az MTK-Puskás Akadémián? Mást állítanak az MTVA-hoz tartozó médiumok

  

Legvégén, öngóllal nyert a Loki Békéscsabán

 

Legfrissebb híreink