A Puskás törte meg a Vidi győzelmi szériáját

Felcsút - A hat perc hosszabbítás sem segített.

Forrás:

A második helyezett Videoton csupán gól nélküli döntetlenre volt képes a kiesés ellen küzdő Puskás Akadémia otthonában szombaton a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában.
 
Az első félidőben a vendégek voltak aktívabbak, de igazi gólhelyzetük nem akadt. A Puskásnak láthatóan egyetlen célja volt, hogy megóvja kapuját a góltól. Ennek megfelelően megszállták kapujuk előterét és a kontratámadásokra rendezkedtek be, de azokból helyzetbe nem kerültek.
 

Derbi: ultrák a lelátón - képek - NB1.hu

Újpest-Fradi képek

 
Fordulást követően sem sokat változott a mérkőzés képe: a fehérváriak birtokolták többet a labdát, de mezőnyfölényük meddőnek bizonyult. A lassan csordogáló találkozó a vége előtt húsz perccel élénkült meg, előbb Trajkovski ziccerét védte bravúrral Kovácsik, majd Stopira lőtt alig mellé a másik oldalon. A győzelemért elkeseredetten küzdő fehérváriak a meccs végén egykapuztak, de legnagyobb helyzetük Poór saját felső lécére fejelt labdája volt.
 
OTP Bank Liga, 24. forduló
Puskás Akadémia FC - Videoton FC 0-0
 
Felcsút, 1825 néző, v.: Szabó Zs.
sárga lap: Zsidai (41.), Osváth (68.), Trajkovski (87.), illetve Juhász R. (10.), Fiola (25.), Hadzic (41.), Lazovic (64.)
 
Puskás Akadémia:
Hegedüs L. - Osváth, Poór, Hegedűs J., Spandler, Trajkovski - Knezevic (Latifi 86.), Zsidai, Balogh B. - Perosevic (Madarász 78.), Radó (Diallo 46.)
 
Videoton:
Kovácsik - Nego, Fiola, Juhász R., Stopira - Huszti, Hadzic (Pátkai 59.), Kovács I. (Nikolov 80.) - Lazovics - M. Scepovic, S. Scepovic
 
 
Tabella a linkre kattintva érhető el
 

Legfrissebb híreink