A Puskás Akadémia ellen sem lassítana a Mezőkövesd - előzetes

Szórakoztató meccsben reménykedik a felcsúti edző.

Forrás:

A Mezőkövesd jól kapta el rajtot az NB I-ben, Kuttor Attila az első két fordulóban a Zalaegerszeget és a Kaposvárt is két vállra fektette. A kövesdiek a mesterhármast a Puskás Akadémia ellen érhetik el. Szappanos Péter szerint egy igazi ki-ki meccset láthatnak majd a stadionba kilátogató szurkolók. Hozzátette, a felcsúti gárda megerősödött az előző szezonhoz képest.

"Az biztos, hogy nagyon fontos összecsapás vár ránk. Egy megerősödött Puskás Akadémiával fogunk találkozni, egy sokkal stabilabb együttessel, mint amilyen az tavaly volt. Igazából, ahogyan látom, az elmúlt évekhez képest is jóval összeszedettebb társaság alakult ki riválisunknál, ezért bizonyosan ki-kimeccset fogunk játszani.

Hazai környezetben szerepelhetünk, ezért is fontos, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot, hiszen saját szurkolóink előtt nem is lehet más a célunk" - nyilatkozta a hálóőr. 

 

A Puskás győzelemmel nyitott, de az előző körben a MOL Fehérvár elleni megyei rangadón pont nélkül maradt. Hornyák Zsolt szerint mindkét együttesben akadnak olyan futballisták, akik képesek egy-egy villanással eldönteni a meccset.

"A Mezőkövesd két győzelemmel kezdte a szezont, és hazai pályán nyilván ismét három pontot szeretne szerezni. Ellenfelünk rendkívül szervezett, ugyanakkor kreatív futballra jó képes csapat, roppantul nehéz dolgunk lesz ellene. Elemeztük a játékukat, tudjuk, mik az erényeik és a gyengéik, illetve, hogy mivel fordíthatjuk a magunk javára a mérkőzést, ugyanakkor csak abban az esetben lehetünk sikeresek, ha lényegesen jobban használjuk ki a helyzeteinket, mint múlt vasárnap a Fehérvár ellen.

Mindkét csapatban megvannak azok a játékosok, akik egy villanással képesek eldönteni egy mérkőzést, ám úgy vélem, az nyer majd, aki nemcsak taktikailag, hanem akaraterő és csapatmunka terén is felül tudja múlni a másikat. Mivel a látványos futball híve vagyok, remélem, szórakoztató, jó mérkőzést lát majd a mezőkövesdi közönség, lehetőleg Puskás-győzelemmel" - vélekedett a felcsúti tréner.

 

A Mezőkövesd-Puskás Akadémia mérkőzés 19.30-kor kezdődik.

Legfrissebb híreink