A PAFC-nak továbbra sem megy a Bp. Honvéd ellen

Felcsút – A kispesti csapat esélyt sem adott a riválisának.

Forrás:

A Puskás Akadémiát és a Honvédot mindössze két hely választotta el egymástól a tabellán a fordulót megelőzően a fővárosi gárda javára, így egy esetleges hazai sikerrel a PAFC közelebb léphetet a riválisához, míg a kispesti gárda újra középmezőny fel szeretett volna lépni.

 

A mérkőzés első komolyabb helyzetére a 20. percig kellett várni Felcsúton, ám Bacelig-Grigic nem tudott túljárni Kemenes eszén. Hét perccel később a másik oldalon viszont a hazai kapus már tehetetlen volt Prosser Dániel lövésénél, így a Honvéd jutott vezetéshez. Sőt, szűk tíz perccel később még nagyobb bajba került a PAFC, amikor cseles szabadrúgást követően Souleymane Youla megduplázta a kispesti gárda előnyét. A félidő hátralévő részét megnyomta a Puskás Akadémia, lehetősége is volt a szépítésre, ám ez nem jött össze.

 

(fotó: Puskás Akadémia/Facebook)

 

A második félidőre sem tudott váltani a Puskás Akadémia, olyannyira nem, hogy az első fél órában egyértelműen a kispestiek előtt adódtak a komolyabb lehetőségek, ám ekkor még nem sikerült újabb gólt szerezni. A hajrában mindent megtett legalább a szépítésért a PAFC,  de ezen a napon semmi nem akart összejönni a hazai csapatnak, Tischler a kihagyhatatlant is kihagyta. A Honvéd a legvégén a kegyelemdöfést is bevitte Djordje Kamber révén, így ilyen arányban is teljesen megérdemelt sikert aratott.

 

Puskás Akadémia-Bp. Honvéd 0-3 (0-2). Az élő közvetítés a linkre kattintva olvasható!

 

 

A DVTK nem teljesítheti a vezetők ultimátumában foglaltakat, így elméletileg mennie kell Bekőnek. De vannak-e már jelöltek a helyére? És Egervári lehet befutó?

 

Élesnek indult, de a Fradi végül kiütötte a Paksot

 

Torghelle szalagot kapott, intézte is a Vasast

 

Gyenge meccsen mentett a Hali pontot a Békéscsaba ellen

 

Edzői értékelések az NB I 18. fordulójának a meccseiről

 

Storck azt mondta Kleinheislernek, hogy hosszabbítson. A kapitány szerint ssak egy pillanatkép az előkelő FIFA-ranglistás hely

 

 Megint Mbaye Diagne volt az Újpest sikerkovácsa!

Legfrissebb híreink