nb1.hu

A mindent tudó szerint a Vasas felé kacsingat a Fradi-játékos

Budapest – Az angyalföldiekkel a télen hírbe hozták.

Príma megoldásokra képes Bognár István, az FTC középpályása, így nem keltettek derült égből villámcsapásokat azok a fejlemények, hogy a télen is többször hírbe hozták egy rakás csapattal. Végül a Ferencváros lett a befutó, ám például a Vasas edzőmeccsein minden egyes alkalommal megtudtuk a mindig segítőkész szurkolóktól, hogy Bognár azért választotta inkább a Ferencvárost Angyalföld helyett, mert a zöld-fehérektől kétszer annyit kap.

 

Bognárnak voltak a Fradiban is jó meccsei, ám a közvélemény számára inkább úgy tűnt, sokkal kevesebbszer kapott bizonyítási lehetőséget, mint arra számítani lehetett.

 

Nemrég rám írt cseten a Fradiról mindent tudó kolléga, az üzenetének az volt a lényege, hogy a kis Bogesz menni akar a Vasasba, és a nevelő apjának sem tetszik, hogy kevesebbet játszott.

 

Azt nem tudom, hogy így lesz-e, de mivel a tájékozott forrás eddig nem nagyon tévedett, annyit biztosra veszek, hogy valami azért mégis csak lehet, még ha esetleg tagadják is majd az érdekeltek, mint azt ilyen esetekben jó szokás…

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről – NB1.hu

Átigazolási hírek

Megosztás:
Kapcsolódó hírek