A Loki edzője ódákat zengett a debreceni drukkerekről

Fontos meccsek várnak a debreceniekre.

Forrás:

Unalomra nem panaszkodhatnak a DVSC játékosai, hiszen a héten két tétmeccset is játszottak/játszanak Herczeg András tanítványai. A MOL Vidi elleni keddi kupameccset 1-0-ra elvesztették a cívisvárosiak, de a visszavágón lehet esélyük a különbség eltüntetésére. A fehérváriak elleni párharc második felvonása előtt még bajnoki vár a debreceniekre, akik a hétvégén a remek formában lévő Haladást fogadják.
 
Herczeg András vezetőedző abban bízik, hogy a szezon hátralévő meccsein sokan fogják majd támogatni a csapatot, hiszen a buzdításból extra erőt tudnak meríteni. A Hali elleni meccsel kapcsolatban elárulta, tudja, hogy jó formában van a rivális, ennek ellenére a Nagyerdei Stadionban a három pont begyűjtése lehet a céljuk. A rutinos tréner a regeneráció fontosságára is rámutatott.
 
"Bízom benne, az együttes jól bírja el ezt a sorozatterhelést, hisz ilyen helyzetben még nem voltunk. Ki kell emelnem, hogy tizenöt nap alatt öt mérkőzést játszunk, ráadásul a bajnoki találkozókon pihent ellenfelekkel csapunk össze. Mind a két porondon versenyben vagyunk, a Haladás elleni bajnoki és a Vidi elleni kupameccs is nagyon fontos a számunkra. A bajnokságban megvan az esélyünk a dobogóra, míg a Magyar Kupában attól függetlenül, hogy nem lőttünk gólt Székesfehérváron, nagyon biztató volt a játékunk. Egyet ígérhetek, a szombati és a keddi találkozón is a lehető legtöbbet próbáljuk kiadni magunkból. A Haladás az egyik legjobb formában lévő gárda jelenleg, hisz hat meccsből ötször nyerni tudott. Ettől függetlenül hazai pályán nem lehet más célunk, mint a győzelem megszerzése. A Mol Vidi ellen nagyon kemény, hajtós találkozónk volt, fontos, hogy megfelelően regenerálódjunk, hisz nagy mértékben befolyásolja a társaság teljesítményét, ha minden játékosunkra számíthatunk. Fejben és fizikailag is frissnek kell lenni a labdarúgóknak. Bízom benne, sokan buzdítanak majd bennünket az elkövetkezendő meccseinken is, hisz a szurkolókkal együtt nagyon erősek tudunk lenni. Arra kérek mindenkit, legyen a csapat mellett, mert nagyon nagy dolog lenne, ha megszereznénk a harmadik helyet és bejutnánk a Magyar Kupa döntőjébe" - vélekedett Herczeg András.

Legfrissebb híreink