A Loki ásza szerint így juthatnak be az Európa-liga csoportkörébe

Újra bizonyítanának a nemzetközi porondon.

Forrás:

Komoly harc ment a dobogó harmadik fokáért az OTP Bank Liga idei szezonjában. Végül a Loki szerezte meg a bronzérmet, így Herczeg András csapata az Európa-liga selejtezőjében bizonyíthat. A debreceni csapat harmadik helyét azért is sokan megsüvegelik, mert a szakmai stáb igyekszik magyar és főleg helyi kötődésű játékosokra építeni a csapatot. Ennek egyik példája Bódi Ádám, aki korábban a nemzetközi porondon is szép sikereket ért el a Debrecennel. A 28 éves futballista szerint most sem elképzelhetetlen a csoportkör, bár bevallotta, ehhez jó adag szerencse is kellene a Lokinak. Arra is rávilágított, hogy ha fordulóról fordulóra haladva nem lankad a figyelmük, sokáig tarthat a menetelés.
 

DVSC: "régi bútordarab" távozik a csapattól - NB1.hu

Hivatalos bejelentés.

"Hála Istennek elmondhatom a debreceni pályafutásomról, hogy amikor itt játszottam, minden évben ott voltunk Európában, ráadásul csoportkörben is szerepeltem már Herczeg Andrással. Sikeres éveket töltöttem a cívisvárosban, és ahhoz szoktam hozzá, hogy minden évben kiléptünk az európai kupaporondra. Nem szeretnék olyan csapat tagja lenni, amely nem a dobogóért harcol. Elmondhatom, hogy a Lokival szerencsére sok bajnokságot, Magyar Kupát, Szuperkupát nyertem, és örülök, hogy ezzel a fiatal csapattal, és Herczeg Andrással a padon ismét sikerült érmet szerezni. Úgy vélem, olyan együttes a DVSC, amely folyamatosan lépeget előre. Tudjuk, hogy van még miben fejlődnünk, hisz sokszor szertelen a gárda játéka, ráadásul ezt Európában még jobban megbüntetik az ellenfelek. Ezen lesz mit dolgoznunk a nyáron, de a rövid pihenő után azon leszünk, hogy maximálisan felkészüljünk az előttünk álló megmérettetésekre. Nyilván szeretnénk minél tovább jutni, és álom lenne a csoportkör, amelyhez természetesen szerencse is kell, de ha fordulóról fordulóra figyelünk, bármi megtörténhet" - nyilatkozta Bódi Ádám. 
 
A DVSC a 2009/2010-es szezonban bejutott a BL csoportkörébe, míg egy idénnyel később az EL-ben vette sikerrel a kvalifikációt. Ezúttal nem lesz könnyű dolguk a hajdúságiaknak, hiszen már az első körben sem lesznek kiemeltek, így nehéz riválisokat kaphatnak. 

Legfrissebb híreink