A legrégebbi hagyományunk: a forduló válogatottja

Budapest – Tényleg miatta jár Bernd Storck mindig ugyanoda?

Forrás:

Változatos meccseket és eredményeket hozott a 27. forduló. A tabella élén ismét a Honvéd áll, ugyanakkor a Vasastól elszenvedett veresége miatt már csak az ötödik helyen szerénykedik az a Ferencváros, amely gárdát a Bódog Tamás kinevezése óta eddig szárnyaló DVTK-t simán verő Haladás előzött meg.

 

A forduló gólja: Zsótér Donát

Nem kell különösebben megvédeni a döntésünket, a felvétel önmagáért beszél.

 

 

A forduló vesztese: Ferencváros

A legutóbbi tizenkét megszerezhető pontból csak egy lett a Ferencvárosé. A Vasas elleni rangadón vezettek is a zöld-fehérek, ám onnantól kezdve csőstül jött a baj…

 

 

A forduló sportszerűsége: Csertői Aurél

A Paks vezetőedzője a Honvéd elleni zakó után megmondta a frankót. Mégpedig azt, hogy megérdemelten nyertek a kispestiek. Nem keresett kifogásokat, hanem őszintén megmondta, amit egyébként mindenki látott. Ezért kell a valóságról nyilatkoznia minden résztvevőnek…

 

Bajnoki döntő lehet május 27-én a Bozsik Stadionban - NB1.hu

Hemingway-blog

 

A forduló válogatottja: Tujvel (Mezőkövesd) – Osváth (DVSC), Vaskó Tamás (Vasas), Bobál Dávid (Honvéd), Kire Ristevski (Vasas) – Rácz Barnabás (Haladás), Hidi Patrik (Honvéd) – Jancsó András (Haladás), Eppel Márton (Honvéd), Mahir Saglik (Vasas), Zsótér Donát (Honvéd)

 

 

Tomas Tujvel (Mezőkövesd): A Videoton elleni meccs legjobbja volt - fantasztikus védésekkel járult hozzá a kövesdi pontszerzéshez.

 

Osváth Attila (DVSC): Azért adta kölcsön a Vasas a Debrecennek, hogy keresztszalag-szakadása után újra formába lendüljön. Nagyon úgy tűnik, hogy ez megtörtént. Ha Angyalföldön számítanak majd a szolgálataira, a következő szezonban is nagy erőssége lehet a Vasasnak.

 

Vaskó Tamás: Ezúttal is korlátlan úr volt a földön és a levegőben egyaránt. Nincs mit szépíteni rajta, válogatott formában futballozott.

 

Bobál Dávid: A saját játékosaira építő listavezető egyik legnagyobb kincse. Idővel a válogatottnál is megoldás lehet a belső védő posztján.

 

Kire Ristevski: Olyan alázattal játszik a Vasasért, mintha a klub saját nevelésű játékosa lenne. Munkabírása és a határozottsága is bőven átlag feletti.

 

Rácz Barnabás (Haladás): A szombathelyiek 21 éves középpályása a DVTK elleni meccs legjobbja volt. Az első félidőben fejjel tálalt remekül, a gyönyörű kapásgólt szerző Jancsó András elé, majd a második félidőben David Williamst ugratta ki a második Hali gól előtt.

 

 

Hidi Patrik (Honvéd): Bernd Storck rendszeres vendége a Honvéd meccseinek. Botkát (még kispestiként hívta be először a keretbe) és Eppelt már kiszúrta. Ha létezik igazság, akkor most neki kell következnie…

 

Jancsó András (Haladás): Az elsősorban védekezésben jeleskedő labdarúgó a hétvégén a támadósorban kapott lehetőséget Mészöly Gézától, a Haladás vezetőedzőjétől. A szokatlan poszton sem jött zavarba a fiatal labdarúgó, aki a szombathelyiek vezető találatát szerezte a DVTK ellen 2-0-ra megnyert mérkőzésen.

 

 

Eppel Márton: Hónapok óta éneklik a góllövőlistát vezető kispestiről a fanatikusok, hogy ő lesz a gólkirály, de aki látta játszani szombaton, ismét megbizonyosodhatott róla, a csapat érdekeit tartja a legfontosabbnak.

 

 

Mahir Saglik: Vannak futballisták, akiket azért alkalmaznak, hogy ha gyengén is játszanak, akkor is döntsenek el fontos meccseket. Így tett a Fradi elleni rangadón, és a mezőnyben sem volt észrevehetetlen…

 

 

Zsótér Donát: Aki akkora bombagólt rúg, mint ő, annak a legjobbak között a helye…

Legfrissebb híreink