A Honvéd és az MTK edzője is elégedetlenkedett a rangadó előtt

Supka és Feczkó sem fogta vissza magát.

Mérkőzések másnapján gyakorlatilag mindig a találkozón történtekkel vagy a meccs utáni nyilatkozatokkal szokott foglalkozni a sajtó. A tegnapi, 2-1-es kispesti győzelmet hozó Honvéd-MTK-val kapcsolatban viszont a meccs előtt is érdekes vélemények hangoztak el az M4 Sport élő közvetítésében.
 
Ugye a meccset Gyirmóton rendezték meg, mert a Honvéd az MTK stadionjában játssza a hazai meccseit a Bozsik József Stadion átépítése miatt. Viszont, a kék-fehérek elleni találkozót Gyirmóton kellett megrendeznie a kispesti klubvezetésnek, mert a Hidegkutiban nem engedélyezte a szövetség a meccset a versenysemlegességre hivatkozva.
 
Ezzel kapcsolatban Supka Attila arról beszélt, hogy ha már versenysemlegesség, akkor azzal kellene foglalkozni, hogy 3 körből áll a bajnokság, ami azt jelenti, hogy vannak csapatok, melyek kétszer játszanak otthon adott gárdák ellen egy bajnokság alatt, ami ugye hatalmas előny.
 
Feczkó Tamás sem volt teljesen elégedett, az MTK mestere a gyirmóti pálya talaját tartotta méltatlannak élvonalbeli mérkőzés megrendezésére.

Legfrissebb híreink