A hétvége nézőszámai: sokan látták az MTK-edző Fradi elleni búcsúját

A címvédő MOL Vidi meccsére mentek ki a legkevesebben.

A 24. fordulót bonyolították le az OTP Bank Ligában szombaton. A játéknap megint mozgalmasan alakult. Az Örökrangadón újabb lépést tett a bajnoki cím felé a Fradi, amely 3-1-re verte az MTK-t. A két fővárosi gárda rangadója hozta a hétvége nézőcsúcsát, 4587 néző látta a helyszínen Feczkó Tamás utolsó tétmeccsét MTK edzőként. A DVTK kiesési rangadót vívott a Puskás Akadémia ellen, a "hatpontos" ütközetre 3837 ember váltott jegyet.
 
Szintén átlagon felüli nézőszámot hozott a Hali-Újpest találkozó. Szombathelyen 3023-an láthatták Horváth Ferenc csapatának varázslatos feltámadását, a Vas megyeiek néhány perc alatt dolgozták le kétgólos hátrányukat.
 
Kétezer fölötti nézőszámat regisztrálhattak a Loki-Mezőkövesd és a Kisvárda-Honvéd meccseken, a Nagyerdei Stadionba 2500, míg az újonc arénájába 2110 drukker látogatott ki. Érdekesség, hogy a Vidi paksi fellépése csak 1700 embert érdekelt. 
 
A hétvége nézőszámai:
 
MTK Budapest-Ferencváros 4587 néző
Diósgyőri VTK-Puskás Akadémia FC 3837 néző
Szombathelyi Haladás-Újpest FC 3-2 3023 néző 
Debreceni VSC-Mezőkövesd Zsóry FC 2500 néző
Kisvárda FC-Budapest Honvéd 2110 néző
Paks-MOL Vidi 1700 néző
 
Átlagban 2960 néző ment ki az NB I-es csapatok stadionjaiba a hétvégén. Az előző héthez képest minimális visszaesés tapasztalható, akkor 3055 drukker választotta szombati szórakozásként az élvonal meccseit.
 
Megjegyzés: a nézőszámoknál az MTI tudósításaira támaszkodtunk. 
 

Legfrissebb híreink