A futball törvényei és a tűz döntöttek Felcsúton?

 

A Puskás Akadémia szombaton 2-0-ra verte odahaza a Mezőkövesdet, így fontos győzelmet szerzett az NB I-es szezont tekintve. A találkozó után Komjáti András, a felcsútiak, valamint Kuttor Attila, a matyóföldiek mestere is értékelt.

 

"Próbáltam egy támadóbb szellemű csapatot pályára küldeni. Az első félidőben ez nem látszódott, hiszen a Kövesdnek voltak lehetőségei. A második félidőt már úgy kezdtük, hogy kicsit motiváltabban, erőszakosabban léptünk pályára. A csere után Latifinek két egyéni megmozdulása után tudtuk megszerezni a vezetést. Próbáltam a játékosokat felrázni, amit nem láttam az első félidőben, a másodikban pedig már több tűz volt bennük" - mondta a hazaiak trénere.

 

Kuttor Attila nem volt boldogtalan. "Lehet, hogy érdekes lesz amit mondok, de nagyon jól futballoztunk. Rengeteg lehetőségünk volt, egyszerűen nem tudtunk betalálni ma. A futball törvényei között az is benne van, hogy az ellenfél a semmiből rúg egy gólt, majd utána kap egy tizenegyest. Tesszük tovább a dolgunkat, de még egyszer azt gondolom, nem vallottunk szégyent ma sem" - fogalmazott. 

Legfrisebb híreink