A Fradit, az Újpestet és a Kisvárdát is megbüntette az MLSZ

Az FTC duplán bűnhődhet.

Forrás: FTC/Facebook

A Fegyelmi Bizottság legutóbbi ülésén a következő döntések születtek:

"NB I

A FEB összevont eljárás alapján az FTC-t, az MTK elleni hazai és a Gyirmót FC Győr elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök ismételt használata), pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Mezőkövesd–Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és tárgyak elzárt területre történt bedobása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Kisvárda-Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a Kisvárdát a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezés bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi

MOL Magyar Kupa

A FEB összevont eljárás alapján az FTC-t az ETO és a Paks elleni mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgyak elzárt területre történt bedobása, a mérkőzés rendzavarás miatti felfüggesztése és nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Női és férfi felnőtt futsalbajnokságok és kupák

Petric Branko (Maglód) minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől – 2022. május 19. napjától – 3 hónapra szóló eltiltásban részesült.

Németh Gusztáv technikai vezető (Maglód) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 5 soron következő NB II-es futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott."

Legfrissebb híreink