A Fradi-tábor a közlemény ellenére bosnyák túrára készül

Budapest – A vezetőség nem reagált semmit a szurkolóknak.

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai nyílt levélben fordultak Kubatov Gáborhoz, az FTC elnökéhez a csütörtöki szarajevói mérkőzés jegyvásárlásával kapcsolatban, miszerint tegye lehetővé a szurkolói csoportok és a velük szimpatizálók számára vénaszkennelés nélkül is a tikettek megvásárlását.

Süket fülekre talált a kérés, ugyanis a Ferencváros közleménye szerint az FK Zeljeznicar elleni Európa Liga-visszavágóra csak új szurkolói kártyával rendelkező drukkerek válthatnak jegyet.

(fotó:Belkovics Krisztián)

Az SZSZJN reagált a hivatalos tájékoztatásokra, és kiadott ma egy közleményt, amelyet változtatás nélkül közlünk:

“Szurkolótársaink!

Ahogy pénteken is olvashattátok már oldalunkon, a klub és a csapat érdekeit szem előtt tartva megkerestük Kubatov Gábort, és javasoltuk, hogy egy meccs erejéig tegyük félre a sérelmeket, és közösen, a Tábor támogatásával harcoljuk ki a továbbjutást Szarajevóban.
A vezetőségtől azóta sem érkezett semmilyen reakció. Ellenben két olyan közleményt tettek közzé, amely egyértelműsítette, hogy Kubatov Gábor nem hajlik sem kompromisszumra, sem megegyezésre. Nem célja a kiegyezés, és a béke. A ma megjelent “szurkolói információk” megerősítette, hogy ez számára már nem a csapatról, és a klubról szól, mindezek másodlagosak. Ez a személyes harca a B-közép ellen, a tábor tagjai, és a Tábor ellen, amelyet meg akar szüntetni, végleg el akar lehetetleníteni.

NEM HAGYJUK!

Ezt a harcot csak mi nyerhetjük meg, és meg is fogjuk nyerni!

Mindenki Boszniába!”

Honlapunk bloggere Karakkóból hozta az észrevételeit

Dárdai: nélkülem is megteszi a csapat az utolsó lépést.

FTC: süket fülek, csak új kártyával lehet Szarajevóba menni

A Fradi 10 év után tanyázik először az NB I élén – VIDEÓ

Torghelle Sándor hatalmas hisztit csapott le – VIDEÓ

A súlyos sérülést szenvedett Halmosi Pétert megműtötték.

A Debrecentől érkezhet nagy fogás Újpestre

NB I: mennyien voltak az 1. forduló meccsein összesen? És átlagban? Szurkolókat számoltunk!

Legfrissebb híreink