A Fradi focistái Magyarországot népszerűsítik - videó

Ez egy kiváló lehetőség.

Forrás: fradi.hu

A Ferencváros nb1.hu-nak küldött közleménye

Közösen népszerűsíti a hazai turizmust a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Ferencvárosi Torna Club. Az együttműködés különlegessége, hogy az FTC labdarúgói és vezetőedzője mutatják be Magyarország páratlan turisztikai látványosságait és kulturális értékeit, öt kreatív kisfilmen keresztül.

Az együttműködés rendhagyó módon hoz össze két, széles körben népszerű területet: az utazást és a sportot. A Térfélcsere videósorozatban többek közt Balatonboglár vagy Pécs ikonikus helyszínei mellett egy-egy szakma helyi képviselője is feltűnik. A kisfilmek az MTÜ és az FTC közösségi média és online felületein egyaránt láthatóak lesznek az elkövetkezendő hetekben.

Az első videóban Botka Endre, a csapat válogatott védője Pannonhalmára látogat el, ahol a Boldog-Mór Kilátón és a Lombkorona Tanösvényen át az Apátsági Pincészet egyik szőlőbirtokára érkezik. A videó:

Elindult egy nyereményjáték is a klub Facebook oldalán, ahol a rajongók megmutathatják, melyik volt a legszebb hazai hely, ahol valaha fociztak.

Az együttműködés egy kiváló lehetőség, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy egész évben, így ősszel is érdemes útnak indulni, hiszen számos felfedezésre hívó látnivaló és páratlan élmény vár szerte az országban.
 

Legfrissebb híreink