A DVSC két válogatott játékosát is megvenné a Videoton

Debrecen – Bódi Ádámért és Varga Józsefért 1-1 millió eurót is megadna a Vidi.

Forrás: dvsc.hu

A DVSC két válogatott játékosát, Bódi Ádámot és Varga Józsefet is vinné az ezüstérmes Videoton – értesült a dehir.hu.

 

A Videoton sajtóreferense, Gressó Gergely azt közölte, az átigazolási pletykákat, híreket a klub soha nem kommentálja, így most sem teszik. Róka Géza, a DVSC-TEVA klubigazgatója a lap megkeresésére elmondta, valóban van érdeklődés a két futballista játékjoga iránt, de konkrétumokat egyelőre nem kívánt közölni. Annyit megtudtak, hogy kedden ül össze a DVSC Futballszervező Zrt. igazgatósága, az igazgatóság tagjai megtárgyalják az átigazolási kérdéseket is, azt azonban egyelőre nem közölték, hogy konkrét ajánlatokról döntenek-e majd, vagy „csak” meghatározzák az egyes játékosok esetleges eligazolási pénzösszegét.

 

Mint ismert, Bódi Ádámot már a téli átigazolási szezonban vitte volna a Székesfehérvár. Szima Gábor a februári szurkolói ankéton azt mondta, kaptak egy 300 ezer eurós ajánlatot a Videotontól. Az igazgatóság erre azt mondta, hogy ha 1 millió eurót adnak, Bódi mehet. Erre a Fehérvár módosította az ajánlatát, félmilliót ígértek, de ennyiért nem adták Bódi Ádámot, aki így maradt Debrecenben.

 

Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója a Nemzeti Sportnak most azt nyilatkozta, céljuk, hogy minél több magyar labdarúgót magukhoz csábítsanak, konkrétumokat azonban ő sem árult el.

 

A dehir.hu úgy tudja, a Videoton 1-1 millió eurót is megadna Bódi Ádámért és Varga Józsefért. 

Legfrissebb híreink