A Debrecentől érkezhet nagy fogás Újpestre

Budapest – Kulcsár Tamás lila-fehérbe öltözhet.

Kulcsár Tamás a DVSC-Teva előző két meccsén nem lépett pályára, a Nemzeti Sport értesülései szerint Újpestre szerződhet. 

 

A 32 éves Kulcsár az elmúlt két mérkőzésen még a keretben sem szerepelt a DVSC-nél. Előbb a csütörtöki, Skonto Riga elleni Európa-liga-összecsapáson (2–2), majd a vasárnapi, Békéscsaba elleni bajnokin kerestük hiába a támadót a Lokiban.

 

 

A lap információi szerint a labdarúgó távozhat Debrecenből, s úgy tudják, az egyik fővárosi együttes, pontosabban az Újpest lehet a nyertes az érte folytatott harcban, ugyanis több élvonalbeli csapat is szerette volna soraiban tudni.

 

Kulcsár Tamás rendkívül sikeres időszakot élt meg a DVSC-vel, két bajnoki aranyérmet szerzett a klubbal, de hamarosan már a csatárgondokkal küszködő újpesti keretben találhatjuk meg a nevét. (Mint ismeretes, a lilák a támadószekcióba mindenképpen szeretnének még igazolni olyan labdarúgót, aki a szélen is bevethető, korábban szóba jött az MTK-tól távozó Csiki Norbert és a Haladást elhagyó, végül a Fradit választó Radó András is.) Kulcsár 2010 óta 95 bajnokin 26 gólt szerzett a DVSC színeiben.

 

Radó: nem szálltam be rosszul a meccsbe – VIDEÓ.

 

Hali-FTC: kiderült, ki miatt szakadt meg a közvetítés.

 

NB I: mennyien voltak az 1. forduló meccsein összesen? És átlagban? Szurkolókat számoltunk!

 

A szurkolók szerint fele annyi bérletese van a Ferencvárosnak mint tavaly

 

159-en voltak az MTK-Puskás Akadémián? Mást állítanak az MTVA-hoz tartozó médiumok

  

Legvégén, öngóllal nyert a Loki Békéscsabán

Legfrissebb híreink