20 évnyi álmodozása vált valóra az MTK új edzőjének

Nincs benne vizsgadrukk.

 

 

Mint ismeretes, az MTK hétfői közleménye alapján Lucsánszky Tamás lett a klub új vezetőedzője. A szakember 52 évesen kapta meg az a kinevezést, ami edzői karrierje első NB I-es megbízatását jelenti. Kinevezését követően nyilatkozott a budapestiek honlapjának.

 

"Egy percig sem gondolkodtam a felkérésen, mert nagyon nagy kihívásnak tartom. Nem árulok el titkot azzal – ezt a környezetemben lévők már régóta tudják –, hogy én MTK-szurkoló vagyok, így nekem ez a felkérés dupla kihívást jelent. 20 éven át dolgoztam egy ilyen komoly lehetőségért, edzői karrierem csúcsának nevezném ezt a felkérést, így természetesen szeretnék élni a klub részéről felém mutatott bizalommal. Igyekeztem MTK-múltú stábot összerakni: Farkas Attilával és Nagy Gáborral korábban sikeresen dolgoztunk együtt, de Farkas Viktor is a stáb tagja lesz" - fogalmazott.

 

S amellett, hogy igyekszik felépíteni a klubot a saját szisztémája szerint, van-e benne drukk a nagy fellépés kapcsán? "Minden elsőnek van jelentősége az ember életében, de miután már több mint 300 NB II-es mérkőzés tapasztalata van a hátam mögött, nagy vizsgadrukk nincs bennem" - mondta.

 

Az első felvonás szombaton, a Puskás Akadémia otthonában jön.

Legfrissebb híreink