11 játékost kellene igazolnia a Haladásnak

Biztos-e Horváth Ferenc állása?

Forrás: haladas.hu

Két meccset tudott csak megnyerni eddig a Haladás, az egyiket mondjuk éppen a listavezető Ferencváros ellen, így nincs abban semmi meglepő, hogy a vasiak az utolsók a bajnokságban. A hátrányuk már 5 pont a bentmaradást jelentő, 10. helyen tanyázó DVTK mögött, az utolsó, őszi meccsen, az egyre pazarabb formába kerülő DVSC-t fogadják.
 
Ám annak a mérkőzésnek a végeredményétől függetlenül is komoly változásokra lenne szüksége a Haladásnak ahhoz a télen, hogy a klub ne kieséssel ünnepelje a 100. születésnapját.
 
Tóth Miklós ügyvezető a Nemzeti Sportnak elárulta, az eredmények azt mutatják, nem a vezetőedzővel van a gond, azaz Horváth Ferenc állása biztosnak tűnik. Azt is kijelentette, az eddigiek alapján 11 játékosra lenne szükségük, ami egybecseng az előbbi véleményével.
 
A nagy kérdés azonban az, hogy kik mozdíthatóak, milyen minőségű játékosokat lehet a télen igazolni, mert Tóth azt is elmondta, hogy főleg a téli átigazolási időszakban, egy nap akár 10 légióst is ajánlanak a klubvezetőknek a menedzserek.
 
Rossz hír viszont a Hali fanjainak, hogy akik a télen szabadon mozdíthatóak, azok vagy fél éve nem kellettek sehová vagy egész egyszerűen lemondtak róluk előző állomáshelyeiken…
 
Egyik sem túl bíztató…
 

Legfrissebb híreink