11-es: nem emlékszik a Honvéd edzője, mert már öregszik

Kitért a szurkolókra is.

Forrás: MTI/Czagány Balázs

Nem bírt egymással a Honvéd és a Debrecen egy mindkét csapat számára fontos találkozón. A mérkőzés 5 percében a Honvéd már büntetőt rúghatott, amit a gólkirályi cím várományosa Holender Filip értékesített. Ezt követően kapaszkodott vissza a Loki, és a 32. percben Csősz egyenlített, több találat viszont nem esett. A Honvédnak ezzel nem változott a helyzete a tabellán. 
 
– Én helyettesítem Supka Attilát, aki eltiltás miatt nem lehetett ott. Felfoghatjuk ezt ilyen angolos dolognak, ő volt a menedzser és én voltam az edző. Amit eddig csináltam, mint pályaedző, ugyan annyit kellett most is, egy picit többet kellett kiabálnom a játékosokkal – kezdte értékelését Híres Gábor. – Nagyon jó mérkőzést játszottunk egy felkészült, jó Debrecen ellen. Taktikailag és fizikálisan nagyon jól felkészültünk, ez látszódott, amikor a mérkőzés utolsó 10-15 percében sajnos, számomra kicsit érthetetlen módon, emberhátrányban maradtunk. Nem látszódott, hogy eggyel kevesebben vagyunk, tudtunk helyzeteket kialakítani, akár nyerhettünk is volna. Pontrúgásokból is veszélyeztettünk. Közel álltunk a győzelemhez.
 
Kitért arra is, hogy a tizenegyes abszolút jogos volt. Majd arra a kérdésre, ha védő korában ellene fújják be egy szerelésnél ezt büntetőnek, akkor is így látta volna-e, a következőt felelte: 
 
– Az régen volt, öregszem, nem emlékszem rá. De várjunk, itt nem szerelte, ellökte. 
 
Azt is hozzátette, túl sok sárga esett a mérkőzésen, ő nem látta ennyire durvának a találkozót, vagy ha már így esett, akkor a Debrecennek sokkal többet adhatott volna a játékvezető. Ezt követően ismét dicsérte a csapatot, akik taktikusan gólra törően játszottak emberhátrányban is, valamint a szenzációs közönségre is kitért akik miatt, nem hogy egyenlően, de még fölényben is voltak.
 
A meccsek góljainak történetei szöveggel és videóval, összeállítások, táblázat a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink