Zidane lemondott! - videó a bejelentésről!

Madrid - Nemrég tartott sajtótájékoztatót.

Forrás:

Zinédine Zidane csütörtök délután 13 órára rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze Valdebebasban, ahol bejelentette, hogy két és fél év után, három Bajnokok Ligája-címmel a zsebben lemond a Real Madrid vezetőedzői posztjáról.
 

"A következő szezontól már nem én leszek a Real Madrid edzője - kezdte Zidane. - Ez az én döntésem. Lehet, hogy hibát követek el, de úgy érzem, hogy itt az idő távozni. Három év után változásra van szükségem. Mi edzők, mindig többet és többet akarunk a játékosoktól, de nálam eljött a pillanat, amikor már nem tudok többet kérni tőlük. Újj módszerekre van szükségük ahhoz, hogy továbbra is győztes csapat legyenek. Az elmúlt években megmutatták, hogy mennyi van bennük. A jövő? Az már nem az én dolgom."
 
Zidane 2016-ban, Rafa Benítezt váltotta a kispadon. Akkor Guillem Balague, az egyik legelismertebb spanyol újságíró nyílt levélben kérte meg őt, hogy ne vállalja el az állást, mert Florentino Pérez klubelnöknek semmi más célja nincs vele, mint elcsitítani az elégedetlen szurkolókat. Zidane elvállalta, és bár sokszor kikezdte a média őt is, egy valamibe nem lehetett belekötni: hogy győztes típus. Két és fél év alatt három Bajnokok Ligáját nyert, amióta ő az edző, a Real nem veszített egyenes kieséses párharcot a BL-ben: tizenkét párharc, tizenkét győzelem.
 

Legfrissebb híreink