Zidane: "Dühösek vagyunk magunkra!"

Madrid - A francia szerint a megfelelő összpontosítás hiányzott Valenciában.

Forrás:

A Real Madrid kikapott a decemberben elmaradt Valencia elleni meccs pótlásán, így nem sikerült elhúznia a Barcelona/Sevilla duótól, maradt az egy pont előnye a riválisokkal szemben. A lefújást követően Zidane természetesen nem volt elégedett:

“Az első tíz percben veszítettük el a mérkőzést, emiatt mindannyian dühösek vagyunk magunkra. A labdarúgásban nagyon sokat számít a hozzáállás. Később aztán jól mozogtunk a labdával, és voltak helyzeteink is a gólszerzéshez. Nem sikerült értékesítenünk ezeket. Volt nyolcvan percünk rá, hogy visszatérjünk a meccsbe, és ez sikerült is, csak sok minden hiányzott ma este. Remélem, hogy nem csinálunk ilyet többet. Hiányzott belőlünk a folytonosság. Ez egy lehetőség volt számunkra, hogy pontokat szerezzünk, de nem tettük meg. A Valencia egységesen játszott, és legyőztek minket” – értékelt a francia a madridom.hu-n.

 
“Mindig figyelnünk kell. Azokban a pillanatokban, amikor nem összpontosítasz, megbüntetnek érte. Kicsit okosabbnak és figyelmesebbnek kellett volna lennünk az elsőtíz percben. A labdával jól dolgoztunk, de az utolsópasszoknál hiányzott a világos elképzelés. Most pihennünk kell, és a vasárnapi meccsre kell gondolnunk. Gratulálok a Valenciának, jól kezdték a meccset, utána pedig visszaálltak. Én már a következőmeccsre gondolok”.

 

“A bajnokságban nem csak a győzelem van, még ha nyertünk is volna ma, akkor sem lenne vége a bajnokságnak. Nehezebb most a helyzetünk, mert elveszítettünk három pontot, a Valencia pedig pontokat szerzett. Arra kell gondolnunk, hogy nem nyerünk meg egy meccset csak azért, mert ott vagyunk a pályán. Nem keresünk kifogásokat, csak a következőmérkőzésre kell összpontosítanunk”.

“Varane-nak volt egy kisebb sérülése, ezért cseréltem le. A labda nélkül ma hiányzott belőlünk az összpontosítás, és ezzel gondba kerültünk. A labdarúgás már csak ilyen, jobban kell figyelnünk”.

Legfrissebb híreink