Zeta-Vidi: veszítenivaló nélkül – ezt várják az edzők

Estek itt már ki váratlanul a fehérváriak.

Forrás:

A Vidi is megkezdi az Európa-liga szereplését, a MOL Fehérvár FC az FK Zeta ellen lép pályára Podgoricában 20.30-kor. A két szakvezető a következőket mondta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.
 
Dejan Roganovic (FK Zeta): "A Fehérvár Magyarország egyik legjobb csapata, abszolút esélyese a párharcnak. Mi fiatal csapattal vágunk neki a sorozatnak, semmi veszítenivalónk nincs. Félelem nélkül kell pályára lépniük a fiúknak és a legjobbjukat kell nyújtaniuk. A két legjobb játékosunk távozott az elmúlt hónapban, Nikola Krstovic a Crvena Zvezdához, Igor Vujacic a Partizánhoz igazolt, mondhatjuk tehát, hogy egy új folyamat kezdetén vagyunk. Ugyanakkor büszkeség is nekünk, hogy ilyen nagy kluboknak tudtunk játékosokat adni. Próbáljuk a maximumot kiadni magunkból csütörtök este, majd kiderül, hogy ez mire lesz elég".
 

null

null

Marko Nikolics (MOL Fehérvár FC): "Készen állunk az új szezonra, nagyon komolyan és profi módon kell hozzáállnunk a rajthoz. Már csak azért is, mert az első fordulóban azért fordultak már elő meglepetések, mi pedig azért dolgoztunk, hogy ez velünk ne történhessen meg. A Vidi történelmében is megtörtént már, hogy ebben a stadionban váratlanul kiesett, de ez már egy teljesen másik csapat és ezt az elmúlt két évben nemzetközi és hazai színtéren is bizonyítottuk. Természetesen tiszteljük ellenfelünket, egy nagyon jó mentalitású, fiatal csapatról van szó, akik száz százalékosan pörögnek majd. Nem szabad nekik lehetőséget hagynunk, maximális figyelemre lesz szükség a részünkről. Tudjuk, hogy papíron mi vagyunk az esélyesei a párharcnak, de ezt majd a pályán kell megmutatnunk, nem pedig szavakban!”

Legfrissebb híreink