Visszatért a brazil világbajnok a Milanhoz

A következő lépés a sikerhez.

Forrás:

„Az ő visszatérése a következő lépés a sikerhez vezető úton – jelentette ki Paolo Scaroni, az egyesület elnöke. – Minden szakmai döntést ő fog meghozni, és mindenben támogatjuk őt” – tette hozzá.
 
A 48 éves Leonardo 1997-től 2001-ig, majd a 2002/2003-as szezonban futballozott a vörös-feketéknél, s ezalatt egy bajnoki aranyat és egy kupagyőzelmet szerzett a csapattal. Később 2010-ben edzőként harmadik lett együttesével a Serie A-ban.
 

null

null

A Milan múlt héten eredményesen fellebbezett a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) az európai szövetség (UEFA) júniusi döntése ellen, így elindulhat a labdarúgó Európa Ligában.
 
Az UEFA álláspontja szerint megsértette a pénzügyi fair playre vonatkozó előírásokat, ezért nem indulhatott volna az EL-ben, noha az olasz bajnokság hatodikjaként jogot szerzett erre. Az előző tulajdonos, a Li Jung-hung nevével fémjelzett kínai cégcsoport a július 6-i határidőig nem kezdte el visszafizetni több mint 300 millió eurós hiteltartozását, ezért került az amerikai Elliott Management befektetési alaphoz a klub tulajdonjogát birtokló luxemburgi vállalatcsoport.

Legfrissebb híreink