Világrekordot jelentő összegért hagyja el Neymar a Barcát

Barcelona – Azt írják, 95%-ban biztos, a távozása.

Forrás:

Spanyol források szerint Neymar gyakorlatilag a Paris Saint-Germain játékosának tekinthető – írja az átigazolási hírek szakértője, Gianluca Di Marzio. Ezzel egybehangzóan a párizsi átigazolási ügyekben kimondottan megbízható Paris United Twitter-oldal is arról számolt be, hogy a felek megegyeztek, Neymar a francia fővárosban folytatja pályafutását – jelezte az m4sport.hu.

 

„95 százalékban a PSG futballistájának tekinthető, évente 40 millió eurót keres majd” – ezt már a barcelonai Radio Catalunya adta hírül, tehát egyre több irányból is erősödik az átigazolási bomba, amit eddig sokan csak pletykának hittek.

 

Eközben Neymar sem segített tisztában látni, Instagramjára egy olyan képet posztolt, amelyen erősen gondolkodik. Vajon mire akar célozni a brazil válogatott sztárja?

 

Egy biztos, ha a PSG tényleg megszerzi Neymart, világrekordot fog dönteni, hiszen a játékosért 222 millió eurót készül fizetni. Annyira azért az átigazolást eddig minden létező irányból cáfoló Barcelona sem járna rosszul. Bár elvesztené egyik legjobb támadóját és megbomlana a rettegett MSN, de az érte kapott pénzből majdnem egy fél csapatot megvehet, márpedig erősítésre több poszton is szüksége van Ernesto Valverde együttesének.

Alexis Sánchez eldöntötte, hol folytatja - NB1.hu

Alexis Sánchez döntött

Legfrissebb híreink