Világrekord összegért vennék meg Mbappét

Manchesterbe tehetné át a székhelyét.

Forrás:

A Manchester City világrekordot jelentő ajánlatot akar tenni Kylian Mbappéért. A brit Daily Mail információi szerint a manchesteri kékek 200 millió fontot is hajlandóak lennének fizetni a PSG-nek a fiatal francia tehetségért.

Pep Guardiola már akkor szemet vetett a támadóra, amikor még a Monacóban játszott. A szakember úgy véli, vele lenne teljes a keret, amellyel végre megnyerhetné egyszer a Bajnokok Ligáját. Amennyiben létrejönne az üzlet, a 19 esztendős futballista lenne a legdrágább játékos a világon.

Ugyanakkor értelmetlen lépés lenne a januári szerződtetése, hiszen a Liverpool elleni BL-csoportmeccsen már pályára lépett, így idén már nem játszhatna más csapatban a legrangosabb európai kupasorozatban. Mbappé tavaly érkezett a PSG-hez kölcsönbe, amely élt opciós jogával és idén nyáron végleg megvette a Monacótól.

Amennyiben mégis létrejönne az üzlet, úgy Raheem Sterlingen kellene gyorsan túladni, az ő játéka hasonlít legjobban Mbappééra. A 19 éves francia klasszist idén a legjobb fiatal játékosnak választották a világbajnokságon, melynek döntőjében is gólt szerzett.

Legfrissebb híreink