Vidi-Petrocub: erre még Dárdai sem számított - reakció

Vasárnap újabb fontos meccs jön.

Forrás: molfehervarfc.hu

Csütörtök este jeleztük, hogy a Vidi 5-0-s győzelmet aratott a Petrocub ellen a Konferencia-ligában. A meccs főszereplőjének Dárdai Palkót választottuk, a döntésüket így indokoltuk:

"A Vidi játékosa csak egy félidőt töltött a pályán, de ezt az időt divatos szóval élve "kimaxolta". Ő kezdte meg a gólgyártást, aztán a harmadik találatnál ő végezte el a szögletet, amelynek a végén Stopira fejelt a kapuba."

Dárdai a mérkőzés után elégedetten nyilatkozott a fehérvári klubhonlapnak. Elárulta, ekkora különbségre nem számított:

"Az első húsz perc nem teljesen úgy sikerült, ahogy elterveztük, utána azonban a gólommal megszereztük a vezetést. Úgy éreztem, hogy a gól után felszabadultunk és ez a játékunkon is meglátszott. Előzetesen nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy arányú győzelmet arathatunk, de természetesen nagyon örülünk neki, hogy a szurkolóink előtt öt gólt szerezve tudtunk nyerni. Remek a csapatszellem az öltözőben, amiben a vezetőedzőnek is nagy szerepe van, remélem, hogy ez a jövőben is meglátszik majd az eredményeinken. Vasárnap újabb fontos meccs vár ránk a bajnokságban, meg kell vernünk a Honvédot, az addig hátralevő napokban pedig a regenerációra is nagy hangsúlyt kell majd fektetnünk" - nyilatkozta Dárdai.

Legfrissebb híreink