Vb: Hajnal Tamás értékelte az FTC-légiós teljesítményét

Nem lepődött meg a sportigazgató.

Forrás: fradi.hu

Kedden az NB1.hu is jelezte, hogy az Aissa Laidounival felálló Tunézia 0-0-s döntetlent játszott Dániával a világbajnokságon. Az FTC középpályása remek teljesítményt nyújtott, ezt tükrözi, hogy őt választották a találkozó legjobbjának.

Laidouni produkciójáról Hajnal Tamás nyilatkozott a fradi.hu-nak:

"Feltüzelve, kiválóan kezdte a meccset Aissa, és nem lepett meg, hogy rögtön a találkozó elején volt egy parádés belépője, amivel jelezte, hogy mire lehet tőle számítani. Tudjuk róla, hogy ilyen, szívvel-lélekkel játszik, büszke arra, hogy a hazáját képviseli a sportág legrangosabb viadalán. Már hetekkel a vb előtt láttuk, éreztük, hogy mennyire készül a vb-re. Nagyon boldogok és büszkék vagyunk, hogy ilyen jól szerepelt a dánok ellen, az pedig külön öröm, hogy ő lett a meccs embere, ez fantasztikus teljesítmény, amihez kellett mindenki, ő is, de az elmúlt évek kemény, tudatos munkájára is szükség volt a Ferencvárosban" - mondta az FTC sportigazgatója.

Laidouni egyébként hat párharcából ötöt is megnyert, emellett nyolcszor szerzett labdát, továbbá 45 passzából 37 volt sikeres. 

Hajnal azt is elmondta, hogy a futballista értéke nőhet a világbajnokságon nyújtott teljesítménye miatt:

"Nem titok, Aissa az egyik legpiacképesebb labdarúgónk. Ha egy játékos értékének változását vizsgáljuk, akkor tudnunk kell, egy világbajnokságon minden meccs, minden megmozdulás számíthat. Az, hogy egy ilyen erős ellenfél ellen ilyen remekül játszott, és ő lett a meccs legjobbja, önmagáért beszél " - mutatott rá Hajnal Tamás.

Laidouni értékét a Transfermarkt 4 millió euróra becsüli. 

Legfrissebb híreink