Válogatottja nélkül, de felpörgetve játszik este a Vidi az El-ben

Szerbül beszélgettek az újságírókkal.

Forrás: MOL Fehérvár FC

A Vidi szerda délelőtt érkezett meg Podgoricába, ahol az ebéd elfogyasztása után pihenhettek a játékosok, majd 19.15-kor indultak el a közelben található Városi Stadionba. Marko Nikolics vezetőedző és Marko Scsepovics kicsit előbb érkeztek, hiszen 19.30-tól már sajtótájékoztatót tartottak - jelentette a Vidi.
 
A megjelent újságírókkal szerbül beszélgetettek. Marko Nikolics megemlítette az elmúlt szezon európai Vidi-sikereit, majd rátért ellenfelükre. Egy fiatal, lendületes, nagyon jó mentalítású csapattal állunk szemben, akik biztos, hogy megfelelően felpörögve futnak majd ki a pályára - mondta.
 
Marko Scsepovics kiemelte, remek felkészülésen vannak túl és úgy érzi, megfelelően felkészült a csapat az FK Zeta-ból. Hozzátette, az Európa-liga első köreiben előfordulnak meglepő eredmények, de azon lesznek, hogy ebben a párharcban semmi ilyesmi ne történjen, vagyis magabiztosan jussanak tovább.
 

null

null

A 20.00-kor kezdődött edzésen bemelegítés és különböző labdás gyakorlatok voltak terítéken a sajtó számára nyilvános első 15 percben.
 
Vinícius Paulo nem utazott el a csapattal Montenegróba, ugyanis korábban műtött térde megsérült az egyik edzésen.
 
Csütörtökön 20.30-kor indul útjára a labda az FK Zeta Golubovci - MOL Fehérvár FC Európa Liga-selejtező első felvonásán.

Legfrissebb híreink