Üzent a horrorsérülést szenvedett Fernando Torres

Madrid - A szurkolók istennek mondanak hálás köszönetet.

Forrás:

Mint jeleztük, brutális, nagyon ijesztő sérülést szenvedett a Deportivo elleni 1-1-re végződött mérkőzésen Fernando Torres, az Atlético Madrid-szurkolók valaha volt legnagyobb kedvence. Torres összefejelt a levegőben az egyik hazai védővel, majd eszméletlenül, gyakorlatilag a fejére esett. A játékosok – az ellenféltől is – egyből a segítségére siettek, hogy szabad oxigénutat biztosítsanak a magatehetetlen támadó szervezetének.

 

Ne nézd meg: horrorsérülést szenvedett Fernando Torres - NB1.hu

Torrest egyből kórházba szállították, akkor már magánál volt, bivalyerős szervezetéről mindent elárul, hogy már onnan üzent az érte rajongóknak, hogy nincs nagy baj és reméli, minél hamarabb visszatérhet.

 

 

Fernando Torres az Atlético Madrid saját nevelésű játékosa, az ultrák között nőtt fel, kedvenc játékosa Diego Simeone, a jelenlegi vezetőedző, ő az egyetlen a maiak közül, aki játszott egy csapatban az őrült argentinnal. Torres a másodosztályban egyedül tartotta életben az indiánokat, a vezérletével jutott vissza a klub oda, ahová mindig is való volt, a Real Madrid és a Barcelona mögé. Ő volt a klub egyetlen játékosa, akit a fanatikusok soha nem kiáltottak ki árulónak azok közül, akik eligazoltak.

 

Liverpoolban még jól focizott, a Chelsea és a Milan játékosaként viszont rajta röhögött a világ. Amikor visszatért az Atléticóba, az egyik vasárnap délben telt ház fogadta a legendás Vicente Calderónban. Torres az egyik legfontosabb főszereplője volt a spanyol válogatott legnagyobb sikereinek is.

A közösségi médiában tett üzenete után a rajongói közül nagyon sokan istennek mondtak köszönetet, mert életben hagyta a bálványukat, és szinte mindenki jelezte, hogy semmit nem aludt az éjjel, többen pedig arról írtak már a bejegyzése előtt Torres oldalaira, akármikor is tér vissza, továbbra is ő marad a legnagyobb kedvencük.

 

Ismét leszögezhetjük azt, ami azért eddig is biztos volt: Fernando Torres maga az Atlético Madrid!

Legfrissebb híreink