Újabb Real Madrid - Atlético Madrid összecsapás

Madrid - Zsinórban negyedszer találkozik a BL-ben a két madridi csapat.

Forrás:

A Real Madrid-Atlético Madrid az elmúlt évek során európai klasszikussá nőtte ki magát, hiszen zsinórban negyedik éve néznek egymással szembe a legrangosabb európai kiírásban. Sokak szerint most is a királyi gárda az esélyesebb, mivel az Atléticónak még nem sikerült legyőznie a Realt a Bajnokok Ligájában.

 

Diego Simeonénak a védelem összeállítása okozhat gondot, ugyanis több védője is megsérült.

 

A hétvégén az Atlético Madrid a Las Palmas otthonában nyert 5-0-ra, ám José María Giménez megsérült, és izomproblémák miatt le kellett őt cserélni a mérkőzésen.

 

Mindez azért is jelent nagy problémát az argentin edzőnek, mert Juanfran és Vrsaljko már sérültek, és biztosan nem lesznek ott kedden a Bernabéuban, ezzel pedig Siemonénak egyetlen szélső védője sem maradt a jobb oldalra.

 

– Nem fogok jóslatokba bocsátkozni. Remélem, hogy szoros mérkőzés lesz, és ki tudjuk használni azokat a területeket, amiket hagynak majd nekünk – mondta a mester.

 

Fontos magyar gólpassz a Barcelona ellen - NB1.hu

Magyar gólpassz a Barcelona ellen

 

Zinedine Zidane a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón kijelentette, nem gondolnak a döntőre,  csak a holnapi meccs jár a fejükben.  

 

— Az elejétől kezdve összpontosítanunk kell. A Bernabéuval a hátunk mögött könnyebb a dolgunk. Ez egy elődöntő lesz, ami extra motivációt jelent számunkra. Megpróbáljuk elkerülni azt, hogy megnehezítsük a saját dolgunkat. A két csapat viszonylag sokat játszott egymás ellen, és nagyon jól ismerik egymást. Nem fogunk semmi újat feltalálni. 50-50 százaléka az esélye mind a két csapatnak, nem vagyunk esélyesebbek. Nem gondolunk a visszavágóra. Úgy megyünk ki holnap az első mérkőzésre, hogy nyernünk kell. Muszáj a maximumot kiadnunk magunkból. Sosem tudhatod, hogy egy ilyen mérkőzés, amit két ilyen jó csapat játszik, mi fog történni. ”

Legfrissebb híreink