Újabb bajnokság tér vissza a Sport TV-re

Hivatalos bejelentés.

Forrás: Benfica/Twitter

A Sport Televízió nb1.hu-nak küldött közleménye:

"Újra két bajnokság mérkőzéseit követhetik a Sport TV nézői. A Bundesliga után szerdától ugyanis visszatér a Primeira Liga, ismét láthatjuk például a Portót, a Benficát a Sportingot, illetve a többi portugál elsőosztályú csapatot, amelyek március nyolcadika után vonultak kényszerpihenőre. A 25. fordulóval tér vissza az élet a portugál pályákra, és 10 fordulót kell lejátszani július végéig.

A bajnoki címért a két sztárcsapat, a Porto és a Benfica verseng, kettejük között 24 forduló után egyetlen pont a különbség, a Porto áll az élen 60 ponttal, a Benfica 59-cel követi. A bronzéremre a Bragának és a Sporting Lisszabonnak lehet reális esélye.

A portugál lebonyolítás rendszer nagyon sajátos lesz, a fordulók meccseit 4-6 nap alatt játsszák le, azaz szinte minden nap lesznek mérkőzések július végéig. Igazi rangadók is várnak még ránk, hiszen például a Porto-Sporting, a Benfica-Sporting és a Braga-Porto derbik még hátra vannak az idei kiírásból.

A visszatérő fordulóból a Sport TV három mérkőzést közvetít, szerdán a Famalicao – FC Porto találkozóval tér vissza a portugál foci a magyar képernyőkre, a Sport1-en látható összecsapás kommentátora Kassai-Tóth Csaba lesz, csütörtökön a Sport2-n előbb a Benfica – Tondela, majd a Guimaraes – Sporting lesz látható gyors egymásutánban Haraszti Ádám és Kassai-Tóth Csaba kommentálásában, a közvetítés 20:15-kor kezdődik."

A 25. forduló a Sport TV-n:

Famalicao – FC Porto, június 3., szerda 22:45, Sport1
Benfica – Tondela, június 4., csütörtök 20:15, Sport2
Guimaraes – Sporting, június 4., csütörtök 22:15, Sport2
 

Legfrissebb híreink