Tűzzel játszik a Barcelona, ismét kizárhatják az átigazolásokból

Barcelona - Három csapat is azt tervezi, hogy feljelenti a katalánokat.

Forrás:

Szombaton számolt be arról a sport365.hu, hogy a Borussia Dortmund sportigazgatója, Michael Zorc bejelentette, amennyiben nem hagynak fel Ousmane Dembele kerülgetésével, feljelentik a FIFA-nál a Barcelonát.

 

A brazil Santos esetében már nem csak fenyegetésről van szó, hanem minden valószínűség szerint fel is jelentik a spanyol klubot.

 

Kiszivárgott ugyanis, hogy a Barcelonánál folytatja a pályafutását Lucas Lima, akinek az év végén jár le a szerződése. De a bejelentés június 20-án történt meg, miközben a Barcelona csak július 1-től tárgyalhatott volna csak a 27 éves a középpályással.

 

A Santosnál pedig nem nagyon szeretik a katalánokat a Neymar ügy óta, így biztosan nem haboznak majd, ha jelenteni kell őket.

 

 

És akkor nézzük a dortmundi esetet.

 

Napok óta csak arról hallani, hogy milyen összeget fizet a Barcelona a Borussia Dortmund új csillagáért, Ousmane Dembeléért. Beszéltek már 90 millióról, a legutóbbi hírek pedig 50+20-ról szóltak.

 

Most azonban fordulat állt be az ügyben, megszólalt ugyanis Michael Zorc, a Borussia sportigazgatója.

 

„Nem tárgyalunk Dembeléről. Hosszútávú szerződése van a Borussiával és jövőre is Dortmundban fog játszani. Amennyiben nem állnak le, feljelentést fogunk tenni a FIFA-nál” – nyilatkozta Zorc.

 

A Barcelonát korábban már büntették szabálytalan igazolásért, és ezen a nyáron a Santoson kívül összetűzésbe keveredtek a PSG-vel is, ahonnan az olasz Marco Verrettit akarják megszerezni.

Legfrissebb híreink