Torres és az Atlético varázsolt, Simeone a csapat nyakába ugrott

Madrid - Elképzelhetetlen fordulatok és gólok az Atlético-meccsén.

Forrás:

 
Messze van az egész bajnokság során az igazi önmagától az Atlético Madrid, ám a Barcelona elleni Király-kupa meccseken már felvillantott valamit az igazi tudásából. Akár mindkét meccsen alakulhatott volna úgy, hogy végül a fővárosiak jutnak be a fináléba…
 
A visszavágó után Diego Simeone, az Indiánok vezetőedzője azt üzente az elkeseredett drukkereknek, hogy ne csüggedjenek, három csodálatos hónap vár még rájuk. 
 

 
Ehhez képest a Celta ellen Cabral gólja miatt kapásból hátrányba kerültek a Matracosok, majd a legnagyobb ikon, Fernando Torres egyenlített egy elképesztően briliáns, már-már elképzelhetetlen találattal. Hogy utána a lécre vágjon egy tizenegyest… Az egyébként valami egészen elképesztő, hogy ebben a csapatban egy olyan futballista nincsen, akiről azt gondolhatná az ember, hogy képes legalább 50 százalékosan megoldani a labdarúgás legegyszerűbb feladatát.
 
Már-már úgy nézett ki, döntetlen lesz a meccs, amikor Guidetti előbb kihagyta a kihagyhatatlant, majd varázslatos akció végén ismét a vendégeket juttatta előnyhöz a 78. percben. Hasonló szituációkban a vesztésre álló fél össze szokott omlani, pláne azért, mert a közönség elkezdi pocskondiázni a játékosait. A Vicente Calderón serege azonban nem így tett. Elementáris biztatásba kezdett – jó szokásához híven – aminek köszönhetően előbb Carrasco egy föld-levegő rakétával egyenlített, majd Griezmann bevitte a kegyelemdöfést egy laza flipper után. A legjobban a nem normális Diego Simeone örült a gólnak, aki a szögletzászlóig rohant örömében, hogy a játékosai nyakába ugorhasson.
 

 
A meccs utáni sajtótájékoztatón a tréner – akárcsak a klub a közösségi oldalakon – nem tudott eléggé köszönetet mondani a szurkolóknak a támogatásért…
 
Spanyolország, 22. forduló
Atlético Madrid–Celta Vigo 3–2 (F. Torres 11., Carrasco 86., Griezmann 88., ill. Cabral 5., Guidetti 78.)
 

Legfrissebb híreink