Thomas Dollnak befellegzett

Német lapok állítják.

Forrás: TF-Images/Getty Images

A Bild értesülései szerint, a nemrég még megmentőként a Hannoverhez érkező Thomas Dollt nemsokára már menesztheti is a csapat. A német lap állítása szerint a klub elnöke, Martin Kind célzott rá, hogy „fejek hullhatnak”, ha a gárda teljesítménye rövidesen nem javul.
 
„Nekem személy szerint az a benyomásom, hogy André Breitenreiter és Thomas Doll sem tudta kihozni a csapatban és a játékosokban rejlő potenciált” – idézi a lap Kind szavait az előző, és a jelenlegi trénerről.
 
Játékosait Thomas Doll rendszeresen ostorozza rettenetes teljesítményük miatt sajtótájékoztatóin, legutóbb, amikor önbizalom építés címszóval kihívták az alacsonyabb osztályban szereplő Arminia Bielefeldet, de a pozitív hangulat megteremtése helyett csúfos, 5-0-s vereséget szenvedtek, egész egyszerűen úgy fogalmazott „az egész Bundesligára szégyent hoztak”. Nem ment el emellett szó nélkül az elnök sem, aki a Stuttgart elleni teljesítményt nevezte katasztrófának, melyet a Bielefeld ellen sikerült alul múlni.
 
A Doll jövőjét firtató kérdésekre azt mondta, erre még nem tud válaszolni, előbb szeretné látni, a Schalke ellen hogyan teljesít a csapata, de reményét fejezte ki a feljavulásra, és a jó szereplésre. 
 
A Hannover legközelebb a Schalkéval csap össze a bajnokságban mondhatni igazi hat pontos meccsen, ugyanis éppen őket kéne megelőzni a jövő évi biztos élvonalbeli tagsághoz. A két csapatot 9 pont választja el egymástól, ezt a hátrányt pedig 8 meccsen kéne ledolgozniuk, miközben még a Wolfsburggal, Dárdaiékkal és a Bayern Münchennel is találkoznak.
 

Legfrissebb híreink