Teljesen ki akarja zárni a Bayernt Dárdai

Nem is akar hallani róluk.

Forrás:

„Egy hangot sem akarok hallani a Bayernről, még abban az összefüggésben sem, hogy ki hány jegyet szeretne tőlem a meccsre. Egyelőre csak a Wolfsburg létezik a számunkra. Jobb felkészülésünk nem is lehetne a kupameccsre, mint a Wolfsburg ellen megszerzett három bajnoki pont” – idézik a német lapok Dárdai Pál mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján elhangzottakat.
 
A magyar ezt a fókuszáltságot természetesen azért igyekszik fenntartani, nehogy a játékosok már a következő heti ellenfélre gondolva gyengébb teljesítményt nyújtsanak most. Bár a Wolfsburg két vereséggel kezdte a tavaszt, Dárdaiék pedig jó sorozattal indítottak a téli szünet után, ez nem adhat okot az elbizakodottságra. 
 
„A legjobb napjainkon bárkit megverhetünk – emelte ki Dárdai. – Nincs sérültünk és a saját közönségünk támogatásával játszunk, úgyhogy ha kellően körültekintőek leszünk, és persze nem foglalkozunk a Bayernnel, nyerünk szombaton. A Wolfsburg ellen hazai pályán alaphelyzetben győznünk kell, még ha két egyformán álló csapat meccsén bármi megtörténhet is. Azonos a pontszámunk, csak a szerzett gólok tekintetében állunk jobban egy picivel, és hát Bruno Labbadia személyében egy nagyon jó vezetőedző dirigálja majd az ellenfelet. Nagyra becsülöm, remek szakember, aki képes csapdát állítani nekünk, de ha százszázalékosan összpontosítunk, kikerüljük.”
 

Legfrissebb híreink