Szörnyű formában a Molde, kiakadtak a játékosok - REAKCIÓK, VIDEÓ

Nincs minden rendben a Fradi BL-ellenfelénél.

Forrás: moldefk.no

Zsinórban harmadik bajnoki mérkőzésén is vereséget szenvedett a Molde a norvég első osztályban: az Eliteserien 19. fordulójában a Sandefjord győzött 1-0-ra a Ferencváros BL-ellenfelének otthonában.

A találkozó egyetlen gólja a 6. percben született, és hiába próbált változtatni a taktikán Erling Moe, a hazaiak vezetőedzője, nem sikerült egyenlíteni. A Moldénak az utóbbi tíz bajnoki meccséből egyben ez volt a hetedik veresége, érthető okokból nincs minden rendben a csapat háza táján - érdekesség, hogy így is maradtak 2. helyen a tabellán, hátrányuk azonban már 16 pont a Bodö/Glimt mögött.

Erling Moe csalódottan értékelt a lefújást követően. "Úgy tűnik, le kell ülni és újra kell értékelni a dolgokat. Nem tetszik a csapaton belüli összhang, a kapcsolatok, egymás segítése. Ez ma is kiütközött, és ezen kőkeményen változtatni fogunk. Nagyon messze vagyunk attól, ahol lennünk kéne, mind játékban, mind küzdésben" - mondta.

Ohi Omoijuanfo, a Molde csatára a játékostársak nevében fakadt ki. "Nem értem a játékunkat, nem értem a helyzetet. Mi, akik általában a kispadon ülünk, végre megkapjuk az esélyt, hogy küzdjünk, erre semmi. Teljesen nulla..." - tette hozzá.

A Molde kedden a Ferencváros otthonában játszik sorsdöntő BL-meccset. Az első meccs 3-3-mal zárult.

Legfrissebb híreink