Szoboszlai Dominikot várják az Üllői úton

Rebrov sorsáról is nyilatkozott a vezérigazgató.

Forrás:

A DIGI SPORT NB1.HU-NAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYE:

 

„Nagyon örülnék, ha látnám kiírva, hogy Bajnokok Ligája és Ferencváros-Liverpool” – fogalmazta meg vágyát Orosz Pál a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója elmondta, mely csapatokat szeretné a Ferencváros mellé a BL-ben, ezen kívül Szerhij Rebrov és sztárjátékosok is szóba kerültek.

- Második kalap: Hajnal Tomi miatt a Borussia Dortmund, a harmadik kalapból Salzburg vagy Lazio. - A Salzburg Dominik miatt? - Hát Persze! – ez a párbeszéd zajlott le a Reggeli Startban Orosz Pál és Korpás Gábor műsorvezető között arra a felvetésre, hogy az FTC labdarúgóinak vezére milyen csoportban látná szívesen csapatát a Bajnokok Ligájában azok után, hogy az első kalapból határozottan az angol bajnok Liverpoolt jelölte meg.

Orosz Pál arra a felvetésre, hogy igazolnak-e sztárokat, úgy reagált: „Nem akarunk és nem is nagyon tudnánk sztárokat igazolni. Ők olyan klubokban vannak, ahol egész más anyagi háttér van, mint a Ferencvárosnál, másrészt nekünk az erősségünk a csapat. Sztárokat akkor sem könnyű Magyarországra hozni, ha a mostani fizetések sokszorosát tudnánk adni, mert „lehet”, hogy egy sztár szívesebben játszik a Bundesligában vagy a Premier League-ben.”

A beszélgetés során az is felmerült, hogy mi van, ha Szerhij Rebrov vezetőedzőt megkeresi egy másik csapat. Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója erre azt mondta, hogy „ez nem egy röghöz kötött dolog, bárki a szerződése szerint tud jönni-menni. De Szerhij kifejezetten jól érzi magát a Ferencvárosban, nagyon örül, hogy ilyen sikereket tud elérni a csapattal.”

 

Orosz Pál információja szerint ma döntés születhet arról, hogy lehetnek-e nézők a BL-csoportmeccseken, a megérzéseire hagyatkozva pedig elmondta: „Gondolom, nem véletlen, hogy az egész előtt volt a Szuperkupa, ami egy főpróba. Ez jól sikerül sokak szerint, és remélem, hogy ebből levonnak bizonyos konzekvenciákat, és ha nem is 100 százalékos kapacitásban, de valamilyen arányban beengednek szurkolókat.”

Az FTC vezetője elárulta, hogy a klub jelenlegi háttere „Európa-liga-csoportkörös háttér, persze jó lenne elcsípni a 3. helyet, de nem mi vagyunk a legesélyesebbek erre.”

Legfrissebb híreink