Szexuális zaklatás vádja miatt vitték be a zsaruk az Atlético játékosát

Madrid – A marbellai kapitányságot csekkolhatta a védő.

Forrás:

 A helyi El Espanol információi szerint az Atlético Madrid francia játékosát, Theo Hernándezt szexuális zaklatás gyanújával bevitték a marbellai rendőrségre. A hírek szerint a spanyol városban nyaralását töltő, a Real Madriddal is szóba hozott játékosra – aki egyébként tagadja a vádakat – egy 20 éves nő hívta a rendőröket egy helyi klubban hajnali 4 óra körül. Azonban a tanúvallomását vizsgálják a hatóságok, mivel a története erősen ellentmondásos. A hölgy azt állította, hogy az idén a Deportivo Alavésnél kölcsönben szereplő játékossal barátok, és együtt megittak néhány italt. Ezután Hernández azt javasolta, hogy menjenek ki a klub előtti parkolóba, mert néhány kulcsot vissza kel vinnie a kocsijába - írta az nso.hu.

 

Mindketten beszálltak a francia Porschéjába, ahol szexuális tevékenységbe kezdtek, de a fiatal nő kérte a játékost, hogy fejezzék be, de elmondása szerint ennek nem tett eleget a futballista. Ezt követően – a vallomás szerint – dulakodni kezdtek, ami percekig tartott. Hernández folytatta a zaklatást, majd ezt követően kidobta a lányt a kocsiból, aki térddel a betonnak esett.

 

Az „áldozat" visszatért a klubba, ahol a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy a focista és annak egyik barátja, aki egyben korábbi csapattársa Hernándeznek, bántalmazták őt. A lányt barátai hazavitték, majd elhatározta, hogy ellátogat a Costa del Sol kórházba később pedig a rendőrkapitányságra.

 

 

Döbbenet: nem a temérdek pénzt választotta az Atlético legjobbja - NB1.hu

Grizemann marad

Legfrissebb híreink