Szenvedély: felfoghatatlan, amit az Atlético fanatikusai csináltak

Madrid – Egy nappal a meccs előtt már megőrültek, majd…

Forrás:

Frente Atlético!

 

Fogalom Madridban, fogalom Spanyolországban, fogalom az egész világon. Ha van egy hely, Európában, ahol soha nem fogják tök unalmas milliomosokra, divatos öltönyben feszengő, halál unalmas üzletemberekre cserélni a lelátó népét, az az Atlético Madrid. Mégpedig a fanatikusai, a Frente Atlético csoport tagjai miatt.

 

A Matracosok őrültjeiből egész egyszerűen nem lehet kiölni a szenvedélyt. Az Atlético a nép csapata, a labdarúgás meg a nép sportja, akármennyire is nem akarják ezt elfogadni a focit irányító üzleti érdekkörök. Pedig ez mindig is így volt, még most is így van, és el kell hinnie mindenkinek: ez így is fog maradni!

 

Az Atlético ultrái már egy nappal a Leicester elleni BL-meccs előtt (amikor a csapat a meccs előtti összetartására megérkezett a szállodához) megőrültek, íme, a bizonyíték.

 

Espectacular el recibimiento de los desplazados al hotel de concentración. - #UCL #AtletiLeicester #NadaMásQueTú

2,494 Likes, 22 Comments - AtletiMαηíα™ (@atletimania) on Instagram: "Espectacular el recibimiento de los desplazados al hotel de concentración. - #UCL #AtletiLeicester..."

Az a koreográfia, amit a találkozó előtt bemutattak, meg több, mint káprázatos.

 

"Atleti, nada más que tú" el tifo que lució anoche en el Calderón. #aupaatleti #corajeycorazon #goatleti

1,358 Likes, 8 Comments - Atlético de Madrid © (@cocorojiblanco) on Instagram: ""Atleti, nada más que tú" el tifo que lució anoche en el Calderón. #aupaatleti #corajeycorazon..."

A labdarúgás a hétköznapi emberek sportja, a hétköznapi ember meg szenvedélyes, nem számító. Így volt, most is így van, és így is marad.

 

Mert nincs az a pénz, ami képes volna megváltoztatni az istenadta népet!

Legfrissebb híreink