Szanaszét alázzák Kassait a Real-Bayern égése után. Reakciók!

Madrid – Vezetők, edzők, és az internet népe is nekiesett.

Forrás:

A történet lényege röviden a következő: Kassai megadott egy kamu tizenegyest tegnap a Bayernnek, majd tök feleslegesen kiállította Vidalt (az az egy megmozdulása pont nem ért volna egyetlen sárgát sem, mert szabályosan szerelt), majd megadta Cristiano Ronaldo lesről szerzett gólját a Real-Bayern BL-negyeddöntő visszavágóján. A meccset hosszabbítás után nyerték meg a madridiak 4-2-re így 6-3-as összesítéssel jutottak tovább.

 

A Real-Bayern meccsen beégő Kassai újból rangadót kapott - NB1.hu

Kassai újabb rangadót kapott

 

 

Íme, a reakciók! 

 

11.28: Kassai Wikipedia oldalát is megtalálták, úgy írták át a szöveget, hogy a bíró a Real Madrid játékosa, legutóbb a Bayern ellen játszott.

 

 

Troll Football

 

 

10.19: Franck Ribéry is megköszönte Kassainak: „Egy év kemény munkája. Bravó, játékvezető, köszönjük!”

 

 

Franck Ribery slams the ref: "1 year of hard work, thanks referee, bravo!"

 

 

 

9.53: "Nagyon nehéz dolgunk volt, gyakorlatilag 10 emberrel harcoltunk 14 ellen. A legnagyobb hibát akkor követték el a játékvezetők, amikor megadták Ronaldo második gólját. Az asszisztesnek látnia kellett volna a leshelyzetet. Ezzel az ítélettel gyakorlatilag reménytelennél vált a helyzetünk. Vidal kiállítása is vitatható, bár azt meg kell jegyeznem, hogy korábban megkaphatta volna a második sárgáját, ami jogos lett volna, de amiért kiállította a bíró, nem ért sárgát" - összegzett Thomas Müller, a Bayern támadója.

 

9.17: "Nagyszerű futballt láthattunk, sajnos Kassai többször is kárunkra tévedett. A magyar játékvezető megölte a meccset" - hangsúlyozta a németek elnöke, Karl-Heinz Rummenigge.

 

8.36: "A játékvezető nem tudott felnőni a feladathoz. Nem gondolnám, hogy a madridiak befolyásolták volna a bírókat, csupán rossz napot fogtak ki. Sosem voltam a videós technológia mellett, ám a mai meccs után be kell látnom, szükségszerű a bevezetése" - nyilatkozta a Bayern edzője, Carlo Ancelotti.

Legfrissebb híreink