Szabálytalan gólt lőttek tegnap a spanyolok?

Nem volt les, elismerik a marokkóiak, de...

Hervé Renard, a marokkóiak francia szövetségi kapitánya nem vitatta a videobírós segítséggel megítélt második spanyol gól jogosságát, ugyanakkor szerinte előtte nem arról az oldalról végezték el a szögletet, amelyiken a labda elhagyta a játékteret, amit „hatalmas bírói hibának” nevezett.
 
„Nem volt les, láttuk a videót, ezen nincs mit vitatni. Egyszerűen csak azt kérdezem, elvégezhet-e egy játékos egy szögletet a másik oldalról, nem arról, ahol a labda kiment. Odamentem a mérkőzés után a bírók szobájához, az ajtó zárva maradt” – mondta, elismerve ugyanakkor, hogy „nehéz foglalkozás a bíráskodás”.
 

null

null

„Természetesen győzni szerettünk volna a spanyolok ellen, ezért jöttünk. Szenvedtünk velük szemben, mint minden csapat. Ha megnézzük, ez a Barca és a Real Madrid vegyes csapata, gratuláció jár az összes játékosomnak ezért és az egész világbajnoki teljesítményért” – vélekedett.
 
A tréner szerint némi tapasztalat hiányzott, de csapata a portugálok és a spanyolok – „a legjobbak közül való válogatottak” – ellen bizonyította, hogy már ezen a szinten van.
 
„Emelt, magasra emelt fejjel, büszkén térünk haza” – tette hozzá.

Legfrissebb híreink