Standard-Vidi: Nego kiakadt - REAKCIÓK

Hangya és a második félidő.

Forrás: Makádi Péter

Mint jeleztük, 3-1-re nyert a Standard Liége a MOL Fehérvár ellen, így a belga csapat jutott be az Európa-liga csoportkörébe.

A mérkőzés lefújása után a székesfehérváriak két játékosa, Loic Nego és Hangya Szilveszter értékelt.

Loic Nego: "Nagyon csalódott vagyok a vereség miatt. Amit a második félidőben produkáltunk, az katasztrofális volt, óriási hibákat vétettünk. Az első félidő szinte tökéletesen alakult, eldönthettük volna a továbbjutást, de nem tettük meg."

Philippe Montanier après la victoire du Standard face à Fehervar : "A la mi-temps le ton est monté"

 

Hangya Szilveszter: "Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben domináltuk a játékot, több lehetőséget is kidolgoztunk, az egyiket pedig gólra váltottuk. Többször is jó ütemben vezethettük az ellenfélre a labdát, hogyha egy kicsit nyugodtabban játszunk, akkor több helyzetet is kialakíthattunk volna. A második félidő szöges ellentéte volt az elsőnek, nem nagyon találtuk a labdát, kissé kapkodó lett a játékunk. Az első bekapott gól után nem tudtuk újra felszívni magunkat és a tizenegyesek után sem sikerült visszajönnünk a mérkőzésbe. Összességében azt gondolom, hogy szép eredményt értünk el azzal, hogy idáig eljutottunk az EL-selejtezők során. Az ember bánatos ilyenkor, mert nem sikerült bejutnunk a csoportkörbe, de biztos vagyok benne, hogy jövőre ismét előttünk lesz a lehetőség, hogy főtáblára jussunk valamelyik európai kupasorozatban." (molfehervarfc.hu)

Legfrissebb híreink