Sportvilág: az nb1.hu elemzi a Boca-Rivert

A Ferencváros világbajnoka is a műsor vendége lesz.

Forrás:

Szombat délben kezdtük élő közvetítésünket a végül vasárnap este tízkor véget ért Boca Juniors-River Plate mérkőzésről. Honlapunk véleménye szerint eleve ez a meccs a világ legnagyobb rangadója, de pláne igaz ez most, hiszen a két csapat először méri össze a tudását a Libertadores-kupa döntőjében. Mint ismeretes, az első találkozón 2-2 lett a végeredmény, a visszavágó két hét múlva lesz a River félelmetes arénájában.
 
A találkozóval – a tervek szerint – kiemelten foglalkozik majd a Kossuth Rádió legendás, Sportvilág című műsora, az elemzésre a szerkesztők az nb1.hu-t kérték fel. De nemcsak magáról a találkozóról, hanem az azt körülvevő őrületről is szó lesz. A frenetikus hangulat mellett azt is elmondtuk, hogy az első mérkőzés alapján miért gondoljuk azt, hogy a Riveré lesz majd a dicsőség. Annyit elárulunk, nem azért, mert 2-2 lett az első meccs végeredménye (az idegenben lőtt gólok nem számítanak), de nem is feltétlenül azért, mert a Milliomosok arénájában lesz a második mérkőzés.
 
Az adásban egyébként Bácsi Péter, birkózó világbajnokkal is hallható lesz majd egy interjú, de a fradisták egyik legnagyobb kedvencével nyilván nem a fociról beszélgetnek.
 
Az adás 20.11-kor kezdődik majd.
 

Legfrissebb híreink