Scholes: Pogba közelébe sincs az összegnek, amennyit érte kérnek

Manchester – A United legendája ennyiért már inkább CR-t hozná vissza.

Forrás:

Paul Scholes, a Manchester United legendája nem helyesli, hogy világrekordot jelentő összegért akarja megvenni csapata a Juventustól Paul Pogbát.

 

A francia középpályás José Mourinho negyedik igazolása lehet a középhátvéd Eric Bailly, a támadó középpályás Henrih Mahitarjan és a csatár Zlazan Ibrahimovic után.

 

,,Ő egy nagyon tehetséges fiatal játékos volt. Együtt játszottam vele, és tudtam, milyen jó volt. Egyszer vagy kétszer szerepelt az első csapatban is, de úgy tudom, túl sok pénzt kért" - kezdte Scholes, aki a franciával egy ideig együtt is játszott, mielőtt az a Juventushoz aláírt volna. ,,A korához képest és ahhoz képest, hogy alig játszott, nagyon nagy fizetést akart. Oké, ezután sok jó dolgot csinált, és rengeteget fejlődött. Sokat is kellett fejlődnie ahhoz, hogy olyan játékossá váljon, akiért kifizetnek 86 millió fontot."

 

Különböző sajtóhírek szerint akár 100 milliónál is nagyobb összegben egyezett meg a két csapat, Scholes azonban nem akarta elhinni a dolgot.

 

,,Szerintem nem ér 86 millió fontot. Annyi pénzért olyan játékost akarsz, aki egy szezonban ötven gólt lő, mint Ronaldo vagy Messi. Pogba pedig egyelőre a közelében nincs annak, hogy ennyit érjen."

 

A United egykori középpályása szerint viszont jó igazolás lehet a City 21 milliós szerzeménye, Ilkay Gündogan.

 

,,Gündogan egy igazán jó benyomást keltő játékos. Sokat láttam a Dortmundban, azt hiszem, sokat küszködött sérülésekkel, ami probléma lehet. Ha viszont sikerül egészségesnek maradnia, akkor fantasztikus játékos lehet. Szerintem ár-érték arányban kiváló üzlet volt azért a pénzért, amit a Manchester City fizetett érte. Szerintem jó vásár lehet." 

Legfrissebb híreink