Rooney vállalhatatlanra itta magát

London – José Mourinho megnevezte a bűnösöket.

Forrás: The Sun

Féktelen bulival ünnepelve az angol válogatott sztárja, és további tíz csapattársa a skótok felett aratott győzelmet – írja a Bors

 

Botrányos fotók jelentek meg az erősen illuminált állapotban bulizó Rooney-ról a minap. A The Sun angol lap arról számolt be, hogy a csapatkapitány tíz társával együtt szórakozott hajnali fél ötig a Skócia felett aratott 3-0-s győzelem után.

 

Az egyik képen például két csinos nő ölelgeti a sztárt, aki láthatóan élvezi a társaságot – a dolog szépséghibája, hogy egyikük sem a párja, Coleen. A hírek szerint először a hotel büféjében öntöttek fel a garatra, majd az ott megrendezett lagzihoz csatlakoztak a válogatott tagjai, és folytatták az ivászatot. Egy szemtanú szerint Rooney a vörösbort sörrel öblítette le.

 

„Sajnálom, hogy ezek a fotók nyilvánosságra kerültek. Az effajta képek méltatlanok az én pozíciómban. Őszintén elnézést kérek Gareth Southgate-től, az angol válogatott menedzserétől, valamint Dan Ashworth technikai igazgatótól, és minden rajongótól” – vezekelt a százhúszszoros válogatott támadó, akinek klubmenedzsere, José Mourinho a szövetséget okolja játékosa lerészegedéséért.

 

Hogy miért? Nos, több kép is arról árulkodik, hogy nem csak csapattársai, hanem még az angol szövetség (FA) néhány tagja is Rooneyval tartott a skót éjszakába. A szankciókról még nincs hír, de az eset könnyen az alkoholtilalom bevezetéséhez vezethet a válogatottnál.

Legfrissebb híreink