Rengeteg pénzt fizetnének az Atlético csillagáért

Madrid – Annak ellenére, hogy a csapatának elúszni látszik az arany.

Forrás:

Antoine Griezmann!

 

Játéktudása alapján az Atlético Madrid legfényesebb csillaga. Gyakorlatilag csak egy vékony hajszál választotta el már eddig is attól, hogy Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo szintjén emlegessék, főleg az elmúlt időszakban nyújtott teljesítménye után. Van, hogy konkrétan a hátán cipeli a csapatát. A szerződése még a klubhoz köti, és tiszta szívből örülnek a világon mindenhol a Matracocosk fanatikus hívei a ragyogásának, de a francia emberfeletti teljesítménye legnagyobb félelmük táptalaja is egyben.

 

Mert nem csak ők látják, hogy Griezmann tarthatatlan és ontja a gólokat.

 

A Sunday Mirror értesülései szerint például a Manchester City 70 millió eurót sem sajnálna a francia Antoine Griezmann megvételére, azonban Manszúr sejknek komoly riválisai lehetnek az Eb- és BL-döntős támadóért folytatott versenyfutásban: a Manchester United és a Chelsea is szeretné soraiban tudni Griezmannt.

 

A még mindig fiatalnak mondható 25 éves játékos 2014-ben került a legutóbb Baszkföldön, a Sociedad ellen vereséget szenvedő Atléticoba (ez a kudarc lehet, hogy a bajnoki címbe kerül majd), az érkezése óta lejátszott 121 mérkőzésen 65 gólt és 18 gólpasszt ért el.

Legfrissebb híreink