Real Madrid: megnevezték Ronaldo utódját

Fontos bejelentés!

Forrás:

Julen Lopetegui, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint Gareth Bale képes betölteni a Cristiano Ronaldo távozásával keletkezett űrt.

 
Lopetegui a madridiak amerikai turnéján adott nyilatkozatában megemlítette: Ronaldo a Real Madrid jelenkori történetének egyik legfontosabb alakja, akinek távozásával egyértelműen űr keletkezett a csapatban.
 
„Bale csodálatos játékos, rengeteg kiváló tulajdonsággal. Az ő segítségével betölthetjük ezt az űrt” – mondta a Realhoz nyáron érkezett szakember, aki az oroszországi világbajnokság előtt még a spanyol válogatott szövetségi kapitánya volt.
 
Lopetegui kiemelte: a Juventushoz szerződött portugál klasszis távozása „fantasztikus lehetőség” Bale számára, hogy a Real Madridban bizonyítson, és mutassa meg páratlan képességeit.
 

A spanyol sajtó az elmúlt hónapokban arról írt, hogy Bale elvágyódik a Real Madridból, miután nem kap elég játéklehetőséget. Többször hozták hírbe a Premier League meghatározó klubjai közül a Manchester Uniteddel, valamint volt klubjával, a Tottenham Hotspurrel. Lopetegui az ilyesféle feltételezésekkel kapcsolatban nem akart véleményt formálni, és cáfolta, hogy Bale esetleges távozásának jelenleg bármilyen valóságtartalma lenne.
 
A walesi szélső 2013-ban igazolt a Realhoz, és bár azóta többször sérülés miatt nem számíthattak rá, gyakran még egészségesen sem volt állandó helye a kezdőcsapatban. A Bajnokok Ligája májusi döntőjében is csereként lépett pályára 1–1-es állásnál, és végül az ő két gólja döntötte el a Liverpool ellen 3-1-re megnyert találkozót.
 

Legfrissebb híreink