Pornóval hangoltak a fehérváriak a sorsdöntő európai kupameccsre

Megdöbbentő titok derült ki a Vidiről.

Forrás:

Disztl Péter meghökkentő kulisszatitkot árult el a DIGI Sport híradójának a Videoton 35 évvel ezelőtti UEFA-kupa-meneteléséről.
 
„Kovács Feri bácsi kicseréltette a kazettákat, futball helyett berakott egy pornókazettát, és 5-0-ra nyertünk a Partizan ellen” – nevetett fel a legendás kapus, amikor a legpikánsabb vidis emlékéről kérdezte őt a Sport24.
 

null

null

Ebben a szezonban is szurkolhattunk az EL-selejtezőben a fehérvári csapatnak, amely a szerdai, Arsenal elleni döntőben érdekelt Chelsea ellen pontot tudott szerezni a csoportkörben. „Külön öröm számunkra, hogy a mi csoportunkból került ki az egyik nemzetközi kupadöntős, reméljük, sikerül is nyerniük, mi pedig elmondhatjuk, hogy sikerült ellenük is játszani” – emlékezett vissza a 2-2-re végződött, tavaly decemberi hazai találkozóra Kovács István, a MOL Vidi FC középpályása.
 
A Budapest Honvéd játékosa, David N’Gog korábban a Liverpool csapatát erősítette, így mindkét együttest testközelből ismeri. „Az Arsenal egy olyan csapat, amely mindig fejleszti a játékát. Arról szól a mentalitásuk, hogy játszani szeretnének. Ezzel szemben a Chelsea-nek egy kicsit más a stílusa. Ez egy nagyon érdekes meccs lesz” – nyilatkozta N’Gog, aki szerint az Ágyúsoknak több esélyük lehet a végső siker kivívására. „Szerintem az Arsenal egy kicsit esélyesebb, mert az utóbbi néhány hónapban jobb formában volt. De ez egy olyan döntő, ahol minden megtörténhet” – fogalmazott a francia támadó.
 
Disztl Péter a Chelsea-t nevezte a döntő esélyesének, csakúgy, mint Kovács István. „Az angol bajnokságban is előrébb végeztek, mint az Arsenal. Úgyhogy, szerintem ők fognak kikerülni győztesen” – tippelt a Vidi-játékos.
 
A mérkőzés kommentátora, Monoki Lehel nem az első Európa Liga-döntőjére készül, ám idén egy baleset nehezítette a dolgát. „Mindig egy különleges érzés egy európai kupadöntőt közvetíteni, pont a napokban számoltam össze, hogy ez már a hetedik lesz az én életemben, ezúttal egy egzotikus helyszínről. Azért nem mindennap rendez európai kupadöntőt Baku, távoli városról van szó. A felkészülésem menete egy megszokott módon zajlik, annyi különbséggel, hogy olyasmi történt velem az utóbbi napokban, ami még soha – készülés közben elvágtam a kisujjamat, de olyan szinten, hogy ömlött belőle a vér. Szóval lehet azt mondani, hogy ezért az Európa Liga-döntőért a véremet adom.”
 
A DIGI Sport 1 szerda este élőben közvetíti az Arsenal-Chelsea Európa Liga-döntőt.

Legfrissebb híreink