Pogba visszatért a Vörös Ördögökhöz - Hivatalos

Manchester – A francia középpályásért 105 millió eurót fizetett az MU.

Forrás:

Lezárult az idei nyár egyik leghosszabb átigazolási sztorija, Paul Pogba a Juventustól a Manchester United csapatához igazolt!

 

Paul Pogbáért 105 millió eurót fizettek az angolok, de ez az összeg még lehet több is, bizonyos későbbi feltételek teljesülése esetén. Ez világrekord, ennyit még egyetlen játékosért sem fizetett egyik klub sem.

 

A francia játékos öt évre szóló szerződést írt alá.

 

„Nagyon elégedett vagyok, hogy újra a United játékosa lehetek. Ez a klub mindig különleges helyet foglalt el a szívemben, nagyon várom a közös munkát José Mourinhóval” – mondta Pogba.

 

„Nagyon jól éreztem magam a Juventusnál, fantasztikus emlékekkel távozom, remek barátokra találtam Torinóban, de úgy éreztem itt az idő, hogy visszatérjek az Old Traffordra. Mindig szerettem itt játszani, várom, hogy találkozzam a csapattársakkal. Ez az a csapat, ahol elérhetem mindazt, amit szeretnék.”

 

A 23 éves játékos 2012-ben hagyta el a manchesteri csapatot, mindössze hét felnőtt meccset követően.

 

„Paul a világ egyik legjobbja, fontos szerepe lesz a csapatban, abban a csapatban, melyet a United épít. Gyors, erős, gólokat szerez, remekül olvassa a játékot fiatal kora ellenére. Még mindig sokat fejlődhet, a következő évtizedben a csapat motorja lehet” – mondta az új szerzeményről José Mourinho

Legfrissebb híreink