Pogba bejelentette, ki a soros az Atléticóban

Manchester – Eléggé lazán leimitálta a gólörömét, majd…

Forrás:

Nem először kerül rögzítésre a világtörténelem során az, hogy a Real Madrid és a Barcelona (vagy ugye a Barcelona és a Real Madrid) mögött, a harmadik helyen végzett a spanyol bajnokságban az Atlético Madrid úgy, hogy a Bajnokok Ligájában a királyiak ellen vérzett el. Most éppen a BL-elődöntőben, de egyébként a sorozat fináléjában szokott, hogy az örök emlékként a tudatokba égve, még jobban fájjon a klub rajongóinak a világ bármely pontján.

 

Azzal is tele van az úgynevezett hócipőjük a fanatikusoknak, hogy nagyjából két év kifutási idő után (értsd: szárnyalás), valamelyik angol élcsapat elviszi a toronymagasan legjobb játékosát. A jelek szerint, most Antoine Griezmann a soros, akiről már mi is többször közöltük, hogy a világsajtó összeboronálta a José Mourinho csapatával.

 

Csak a szokásos: ismét lefejezik az Atléticót - NB1.hu

Antoine Griezmann elhagyja az Atlético Madridot

Paul Pogba, feltehetően az EL-diadal fölött érzett örömében viszont olyan videókat posztolt, amiknek a megtekintése után nem kell az összeesküvés-elméletek híveinek lennie senkinek ahhoz, hogy azt gondolja, a francia bejelentette, hogy a francia érkezik az MU-ba.

 

Elsőként a madridi csatár gólörömét imitálta, majd bejelentette, hogy Griezmann nincs itt… még.

 

Fontos infó lehet, hogy Griezmann lájkolta is az első alkotást…

Next season

Legfrissebb híreink